تحصیل داروسازی در بلاروس

تحصیل دارو سازی در بلاروس

در میان تمام مشاغل در زمینه پزشکی رشته دارو سازی دارای طرفداران و علاقمندان زیادی می باشد . با افزایش رشد جمعیت در جهان و همچنین بیشتر شدن احساس امید به زندگی در افراد و ... باعث شده است که بیش از قبل به سلامت افراد اهمیت داده شود . واضح است که دارو یکی از عوامل اصلی درافزایش سلامت افراد دارد .

 رشته ی دارو سازی تاثیر مهمی در آینده دارو ها دارد . زیرا اولین کسی که در تاثیر دارو ها در بدن انسان مبادرت می ورزد . افرادی که در رشته های داروهای شیمیایی، رشته ی گیاه شناسی دارویی ، رشته ی توسعه داروهای جدید ، رشته ی کیفیت داروها ، رشته ی اقتصاد ، رشته ی صنعت داروسازی ، رشته ی مدیرت داروها و... تحصیل کرده اند ، می توانند در این رشته ها تخصص بگیرند . متخصصان این رشته ها می توانند به عنوان یک شیمیدان به انجام فعالیت در زمینه ی صنعت داروسازی و آزمایشگاه های علمی و تحقیقی نیز مشغول به کار شوند . افرادی که می خواهند برای ادامه تحصیل به کشور بلاروس بروند باید صلاحیت ها و مهارت های مورد نیاز را در مینه های علم و نوآوری ، توسعه محصولات دارویی و … داشته باشند .

تحصیل داروسازی در بلاروس شرایط مورد نیاز برای پذیرش داروسازی

  • فرد باید دارای صلاحیت دارو ساز باشد .
  • مدت زمان دوره ی تحصیلی 5 سال می باشد .
  • مدت زمان دوره در 6 ترم می باشد .
  • فرد باید دارای امتیاز ECTS 1800 باشد .

دوره های تحصیلی دارو سازی در کشور بلاروس به دو صورت دوره ی پاره وقت و دوره ی تمام وقت می باشد .

اگر فرد دارای صلاحیت های مورد نیاز را داشته باشد و در سطح عالی باشد می تواند در دو چرخه تحصیل کند و اطلاعات فراتری در زمینه داروسازی کسب نماید .

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان در زمینه تحصیل دارو سازی در بلاروس ، می توانید به سایت آتیه آفرینان ایرانیان مراجعه نمایید .

 

اخذ اقامت و تابعیت ازطریق سرمایه گذاری در روسیه (Russia)

از میان روش های مختلف در خصوص اخذ اقامت روسیه و مهاجرت به روسیه می توان به اخذ اقامت روسیه از طریق سرمایه گذاری و مهاجرت به کشور روسیه از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک در کشور روسیه که یکی از روش های جذاب اخذ اقامت روسیه محسوب می شود ، اشاره کرد.

شرایط مهاجرت و اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در روسیه را به سه روش میتوان انجام داد (اخذ اقامت روسیه از طریق سرمایه گذاری)

یکی از روش های اخذ اقامت روسیه از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک در روسیه است که در کشور روسیه یکی از روش های جذاب و پر متقاضی اقامت اروپا محسوب می شود. همچنان در این روش متقاضیان باید بسیار سنجیده و حساب شده با دقت با آن مواجه شوند و تا آن جاکه ممکن است دانش و اطلاعات خود را بالا ببرند تا مسیر درستی طی کنند . فراموش نکنیم که روش سرمایه گذاری فقط یکی از روش های موجود برای اخذ اقامت روسیه محسوب می شود. لذا متقاضیان در انتخاب روش انجام کار جهت اخذ اقامت روسیه باید بسیار حساس باشند.

روسیه یک قانون شهروندی اقتصادی جدید را پیشنهاد داده است که طبق آن سرمایه گذاران می توانند با پرداخت هزینه ای مستقیما به حساب یک خیریه در روسیه، اقامت روسیه سرمایه گذاری را کسب کنند.

 

سرمایه گذاری در روسیه

ویزای سرمایه گذاری روسیه – نحوه اخذ اقامت روسیه سرمایه گذاری

تا وقتی که شغل شما برای زندگی در روسیه سودده باشد و مالیات خود را در هر سه سال بپردازید، شما حق گرفتن پاسپورت روسی را دارید. تمام هزینه ی شهروندی روسیه برای شما می تواند تنها ۷۵۰۰۰ دلار باشد که لازم نیست یک جا پرداخت شود، بلکه این پرداخت ها سالیانه است.

وقتی این هزینه ها را با هزینه ی اقامت کاراییبی مقایسه کنید که هیچ گونه حمایتی هم از شهروندان خود نمی کنند، می بینید که این قرارداد، قرارداد بدی نیست.

ما همین حالا هم برنامه ی کسب پاسپورت روسیه را آغاز کرده ایم. لطفا برای مشاوره ی رایگان با ما تماس بگیرید. لطفا توجه داشته باشید که پاسپورت روسیه مدتی ۵ تا ۱۰ ساله دارد که پس از آن باید تمدید شود. برای این کار شما باید شرایط اقامت ۹۰ روزه را داشته باشید.

ویزای سرمایه گذاری روسیه – فواید و مزایا اقامت سرمایه گذاری روسیه

پاسپورت روسیه اعتبار ۵ و ۱۰ ساله دارد.

برنامه ی کسب اقامت روسیه با سرمایه گذاری به تنها ۹۰ روز حضور فیزیکی در سال اول نیاز دارد.

دریافت پاسپورت روسی می تواند در دفتر خدمات مهاجرتی فدرال روسیه یا در یک سفارت، کنسول گری یا دفتر نمایندگی روسیه انجام شود.

با ویزای روسیه می توانید به تقریبا ۱۰۰ کشور جهان سفر کنید.

ما می توانیم در خرید ملک، مدیریت حقوقی و مالی و مدیریت املاک و دارایی ها به شما خدمات ارائه کنیم.

ویزای سرمایه گذاری روسیه – روش اخذ اقامت سرمایه گذاری روسیه

دو راه اصلی برای کسب پاسپورت با سرمایه گذاری و کار در روسیه وجود دارد. روش اول مخصوص کارآفرین ها و افراد با شغل آزاد است. تجارت خود را به روسیه بیاورید و اگر سود مشمول مالیات شما ۱۰ میلیون روبل یا بیشتر سالانه و برای سه سال باشد، می توانید شهروندی روسیه را کسب کنید. راه دوم برای کارمندانی است که مهارت های ویژه دارند و در یک تجارت بزرگ سرمایه گذاری می کنند.

حداقل ۱۰ میلیون روبل سرمایه گذاری کنید، صاحب حداقل ۱۰ درصد از سهام کل شوید. سهام کل باید ارزشی معادل حداقل ۱۰۰ میلیون روبل داشته باشد. سالانه حداقل ۶ میلیون روبل مالیات را برای سه سال بپردازید و پس از آن می توانید شهروندی روسیه را کسب کنید.

 

 

دانشگاه سنت پترزبورگ روسیه

دانشگاه ایالتی سنت پترزبورگ کشور روسیه در رنکینگ جهانی سال 2015 که در 12 مارس توسط آموزش عالی تایمز منتشر شده است برای اولین بار در میان 100 دانشگاه برتر جهان قرار گرفت.

دانشگاه ایالتی سن پترزبورگ کشور روسیه در 1724 میلادی تاسیس شده و یکی از قدیمی ترین  و با تجربه ترین موسسه آموزش عالی در کشور روسیه محسوب میشود. در طول 290 سال فعالیت خود، جایگاه یکی از بهترین موسسات آموزش عالی در کشور روسیه را برای خود حفظ کرده است که: با تاریخ غنی خود، فعالیت های تحقیقاتی مدرن در مقیاس بزرگ، توسعه و نوآوری، در زمینه علوم روسیه دانشگاهی پیشرو بشمار میرود.

دانشگاه دولتی سنت پترزبورگ

دانشگاه دولتی سن پترزبورگ نام دانشگاهی است که در شهر سن پترزبورگ کشور روسیه قرار دارد. در آن زمان که سنت پترزبورگ پایتخت کشور روسیه بود دانشگاه دولتی سن پترزبورگ مهمترین دانشگاه و پرورش نخبگان به حساب می‌آمد و بسیاری از چهره‌های مشهور آکادمیک را به جهان هدیه کرد. در سال ۱۹۱۶ این دانشگاه دارای ۳۷۹ استاد تراز اول بود که از آنها ۹۱ نفر پروفسور و ۲۸۱ نفر دکتری بودند. دانشگاه دولتی سن پترزبورگ در دوران شوروی به‌طور سریع توسعه یافت و امروز یکی از معتبرترین و بزرگترین دانشگاه‌های روسیه می‌باشید.

در حال حاضر، بیش از ۳۲۰۰۰ دانشجو در دانشگاه، در بیش از ۳۲۳ رشته تخصصی در ۲۴ دانشکده در حال تحصیل هستند. کارکنان دانشگاه متشکل از حدود ۱۴۰۰۰ نفر، از جمله حدود ۶۰۰۰ مدرس (۱۰۰۰ دکترای علوم، بیش از ۲۰۰۰ استادیار علوم، ۴۲ عضو هیأت علمی از آکادمی های ایالتی) که در ۲۸۹ گروه علمی دانشگاهی حضور دارند. هر گونه سرگرمی، تحقیق و مطالعه که برای دانشجویان جذاب میباشد در این دانشگاه قرار دارد که عبارتند از غنیترین کتابخانه پس از ماکسیم گورکی، موسسات تحقیقاتی، موزه ها، خانه بزرگ چاپ و نشر دانشگاه، گروه کُر دانشجویان دانشگاه، فارغ التحصیلان و معلمان، باشگاه و کلوبها (از راگبی و جشنها و …)، و غیره. شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه پزشکی سن پترزبورگ بستگی به دانشگاه انتخابی شما در این کشور دارد. معمولا اخذ پذیرش در دانشگاه های خصوصی راحت تر از دانشگاه های دولتی است، اما حتما دقت فرمایید دانشگاه انتخابی مورد تایید وزارت علوم باشد. شهریه دانشگاه های دانشگاه پزشکی مسکو سن پترزبورگ معمولا پایین می باشد.

دانشگاه دولتی سنت پترزبورگ به عنوان اولین دانشگاه روسیه در سال 1724 تاسیس شد

اگرچه عده ای فرمان ساخت آن را به پتر کبیر در سال 1700 نسبت می دهند . در هر صورت این دانشگاه جزو اولین و معتبر ترین دانشگاههای کشور روسیه جهان به حساب می آید . در همان ابتدا دانشگاه با فراخوان پروفسرهای برجسته و بسیار مشهور جهان از جمله ال اویلر ریاضیدان مشهور قرن 18 و پروفسر برنولی و بایر بر اعتبار خود افزود و در قرن 18 و 19 بهترین و مهمترین دانشگاه کشور روسیه تبدیل شد .

در آن زمان که سنت پترزبورگ پایتخت کشور روسیه بود این دانشگاه مهمترین دانشگاه و پرورش نخبگان به حساب می آمد و بسیاری از چهره های مشهور آکادمیک را به جهان هدیه کرد . در سال 1916 این دانشگاه دارای 379 استاد تراز اول بود که از آنها 91 نفر پر.فسور و 281 نفر دکتری بودند . این دانشگاه در دوران شوروی به طور سریع توسعه یافت و امروز یکی از معتبر ترین و بزرگترین دانشگاههای کشور روسیه می باشد .

از دهه 50 قرن بیستم میلادی دانشگاه شروع به تربیت متخصصین از کشورهای خارجی نمود به طوری که امروزه دانشجویان خارجی از بیش از 90کشور جهان در این دانشگاه در حال تحصیل می باشند .

 دورههای آموزشی دانشگاه دولتی سن پترزبورگ

  • ۴۱ رشته برای لیسانس و ۷۱ رشته برای فوق لیسانس آموزش داده میشود. دانشگاه ایالتی سن پترزبورگ تحصیلات را بر اساس بودجه دولتی (مورد حمایت مالی دولت) و قراردادی (شهریه) فراهم می کند.
  • شکل آموزش: تمام وقت، پاره وقت و خارج از دانشگاه.
  • تحصیلات تکمیلی: کارشناسی ارشد و دکتری.
  • دوره های کارشناسی ارشد: فارغ التحصیلان با درجه یا مدرک کارشناسی ارشد بطور رقابتی پذیرفته میشوند. پذیرش در دورهی دکترا برای افراد با درجهی Candidate of Science برگزار میشود.

اخذ اقامت و تابعیت ازطریق سرمایه گذاری در روسیه (Russia)

از میان روش های مختلف در خصوص اخذ اقامت روسیه و مهاجرت به روسیه می توان به اخذ اقامت روسیه از طریق سرمایه گذاری و مهاجرت به کشور روسیه از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک در کشور روسیه که یکی از روش های جذاب اخذ اقامت روسیه محسوب می شود ، اشاره کرد.

شرایط مهاجرت و اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در روسیه را به سه روش میتوان انجام داد (اخذ اقامت روسیه از طریق سرمایه گذاری)

یکی از روش های اخذ اقامت روسیه از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک در روسیه است که در کشور روسیه یکی از روش های جذاب و پر متقاضی اقامت اروپا محسوب می شود. همچنان در این روش متقاضیان باید بسیار سنجیده و حساب شده با دقت با آن مواجه شوند و تا آن جاکه ممکن است دانش و اطلاعات خود را بالا ببرند تا مسیر درستی طی کنند . فراموش نکنیم که روش سرمایه گذاری فقط یکی از روش های موجود برای اخذ اقامت روسیه محسوب می شود. لذا متقاضیان در انتخاب روش انجام کار جهت اخذ اقامت روسیه باید بسیار حساس باشند.

روسیه یک قانون شهروندی اقتصادی جدید را پیشنهاد داده است که طبق آن سرمایه گذاران می توانند با پرداخت هزینه ای مستقیما به حساب یک خیریه در روسیه، اقامت روسیه سرمایه گذاری را کسب کنند.

 

سرمایه گذاری در روسیه

ویزای سرمایه گذاری روسیه – نحوه اخذ اقامت روسیه سرمایه گذاری

تا وقتی که شغل شما برای زندگی در روسیه سودده باشد و مالیات خود را در هر سه سال بپردازید، شما حق گرفتن پاسپورت روسی را دارید. تمام هزینه ی شهروندی روسیه برای شما می تواند تنها ۷۵۰۰۰ دلار باشد که لازم نیست یک جا پرداخت شود، بلکه این پرداخت ها سالیانه است.

وقتی این هزینه ها را با هزینه ی اقامت کاراییبی مقایسه کنید که هیچ گونه حمایتی هم از شهروندان خود نمی کنند، می بینید که این قرارداد، قرارداد بدی نیست.

ما همین حالا هم برنامه ی کسب پاسپورت روسیه را آغاز کرده ایم. لطفا برای مشاوره ی رایگان با ما تماس بگیرید. لطفا توجه داشته باشید که پاسپورت روسیه مدتی ۵ تا ۱۰ ساله دارد که پس از آن باید تمدید شود. برای این کار شما باید شرایط اقامت ۹۰ روزه را داشته باشید.

ویزای سرمایه گذاری روسیه – فواید و مزایا اقامت سرمایه گذاری روسیه

پاسپورت روسیه اعتبار ۵ و ۱۰ ساله دارد.

برنامه ی کسب اقامت روسیه با سرمایه گذاری به تنها ۹۰ روز حضور فیزیکی در سال اول نیاز دارد.

دریافت پاسپورت روسی می تواند در دفتر خدمات مهاجرتی فدرال روسیه یا در یک سفارت، کنسول گری یا دفتر نمایندگی روسیه انجام شود.

با ویزای روسیه می توانید به تقریبا ۱۰۰ کشور جهان سفر کنید.

ما می توانیم در خرید ملک، مدیریت حقوقی و مالی و مدیریت املاک و دارایی ها به شما خدمات ارائه کنیم.

ویزای سرمایه گذاری روسیه – روش اخذ اقامت سرمایه گذاری روسیه

دو راه اصلی برای کسب پاسپورت با سرمایه گذاری و کار در روسیه وجود دارد. روش اول مخصوص کارآفرین ها و افراد با شغل آزاد است. تجارت خود را به روسیه بیاورید و اگر سود مشمول مالیات شما ۱۰ میلیون روبل یا بیشتر سالانه و برای سه سال باشد، می توانید شهروندی روسیه را کسب کنید. راه دوم برای کارمندانی است که مهارت های ویژه دارند و در یک تجارت بزرگ سرمایه گذاری می کنند.

حداقل ۱۰ میلیون روبل سرمایه گذاری کنید، صاحب حداقل ۱۰ درصد از سهام کل شوید. سهام کل باید ارزشی معادل حداقل ۱۰۰ میلیون روبل داشته باشد. سالانه حداقل ۶ میلیون روبل مالیات را برای سه سال بپردازید و پس از آن می توانید شهروندی روسیه را کسب کنید.

 

 

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151