مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی بلاروس

در این مقاله به بررسی و همچنین معرفی مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تحصیلی بلاروس خواهیم پرداخت .

کشور بلاروس یکی از کشور هایی است که افراد زیادی آن را برای تحصیل انتخاب می کنند . هر ساله افراد زیادی برای دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کشور بلاروس در رشته های مختلف با یکدیگر رقابت می کنند . مورد تایید بودن دانشگاه های کشور بلاروس در وزارت علوم ایران ، برخورداری از کیفیت و سطح بالا و مناسب آموزشی و همچنین پایین بودن هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور از دلایل مهم تحصیل دانشجویان ایرانی در دانشگاه های کشور بلاروس است .

برای تحصیل در کشور بلاروس مانند سایر کشور ها ابتدا باید ویزای تحصیلی بلاروس را تهیه نمود . بدون داشتن ویزای تحصیلی بلاروس امکان تحصیل در این کشور وجود ندارد بنابراین دانشجویان باید حتماً قبل از اقدام برای سفر به بلاروس ویزای تحصیلی این کشور را تهیه نمایند . دانشجویان برای تهیه ویزای تحصیلی بلاروس مدارکی را باید تهیه نمایند که در ادامه معرفی می شوند .

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی بلاروس

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی بلاروس به شرح زیر می باشند .

  • مدرک دیپلم متقاضی
  • ریزنمرات مدرک دیپلم متقاضی
  • نتایج آزمایش ایدز و هپاتیت B متقاضی
  • مدرک پیش دانشگاهی متقاضی
  • ریزنمرات مدرک پیش دانشگاهی متقاضی
  • عکس پاسپورتی متقاضی 6 قطعه
  • گواهی سلامت پزشکی متقاضی

لازم به ذکر است که مدارک لازم باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند و همچنین مهر دادگستری و وزارت امور خارجه در آن ها زده شود .

معمولاً پس از 5 روز ویزای تحصیلی بلاروس صادر می شود اما در صورتی که ویزا فوری باشد ممکن است پس از 1 روز صادر شود .

 

شما می توانید جهت دریافت مشاوره و تکمیل اطلاعات خود در زمینه مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی بلاروس به سایت آتیه آفرینان ایرانیان مراجعه نمایید .

تحصیل دکتری در بلاروس

طول دوره تحصیل دکتری در بلاروس 3 سال می شود . معمولا در دوره دکترا در کشور بلاروس داوطلبان مشغول پژوهش و تحقیق هستند و واحد های درسی کمی را می گذرانند . دوره تحصیل دکتری پس از این که دانشجو در امتحانات دروس نظری قبول شود و ازپایان نامه خود دفاع نماید تمام می شود و در صورت قبولی دانشجو در امتحانات و تایید پایان نامه او خود را ارائه دهند .

 

تحصیل دکتری در بلاروس - هزینه تحصیل و زندگی در بلاروس

هزینه تحصیل دکترا در کشور بلاروس در هر سال بین 4000 دلار تا  4500 دلار می شود . همچنین هزینه خوابگاه دانشجویی برای هر نفر بین 30 تا 50 دلار در هر ماه می باشد . در صورتی که دانشجو برای خود آپارتمان مستقلی اجاره نماید باید ماهیانه مبلغ 200دلار تا 300 دلار می شود . 

البته دانشجویانی که در مقطع دکترا در کشور بلاروس تحصیل می کنند اجازه دارند در هر هفته 30 ساعت کار کنند و هزینه های خود را تامین نمایند .

 

تحصیل دکتری در بلاروس - رشته های مقطع دکتری در بلاروس

 در ذیل به برخی از رشته های دکتری در بلاروس اشاره می شود :

  • رشته های علوم پایه ( ریاضی، فیزیک ، شیمی و … )
  • رشته های مرتبط با کشاورزی
  • رشته های مرتبط با علوم کامپیوتر و IT
  • رشته های مرتبط با بهداشت و علوم پرشکی و روانشناسی
  • رشته های مرتبط با علوم ورزشی
  • رشته زبان
  • رشته های مرتبط حقوق
  • برخی از رشته های فنی و مهندسی
  • رشته های مرتبط با محیط زیست
  • رشته های مرتبط با هنر
  • رشته های مرتبط با مدیریت و بازرگانی
  • رشته های مرتبط با علوم انسانی

تحصیل دکتری در بلاروس - مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیل دکتری بلاروس

  • تکمیل فرم درخواست دریافت ویزای پذیرش تحصیلی در بلاروس
  • مدرک دیپلم همراه با ریز نمرات و ترجمه رسمی
  • مدرک لیسانس همراه با ریز نمرات و ترجمه رسمی
  • مدرک فوق لیسانس همراه با ریز نمرات و ترجمه رسمی
  • عکس رنگی  دانشجو در اندازه گذرنامه با پس زمینه سفید ( 6 قطعه)
  • فتوکپی شناسنامه دانشجو همراه با ترجمه رسمی آن
  • کپی پاسپورت
  • اصل نامه پذیرش دانشجو از  دانشگاه
  • ارائه گواهی سلامت دانشجو
  •  گواهی عدم ابتلا به بیماری ایدز داوطلب
  • فتوکپی پاسپورت داوطلب
  • مدرک زبان انگلیسی ( آیلتس 7 ) یا مدرک زبان روسی ( سطح 5/6 )

 

 

مهاجرت از طریق تولد فرزند در اوکراین

در این بخش به شرح توضیحاتی در زمینه مهاجرت از طریق تولد فرزند در اوکراین می پردازیم .

 

مهاجرت از طریق تولد فرزند در اوکراین

  • اگر پدر و مادر نوزادی اوکراینی باشند ، نوزاد تابعیت کشور اوکراین را دریافت می کند .
  • اگر یکی از والدین نوزاد ( پدر یا مادر ) نوزادی اوکراینی باشند ، نوزاد تابعیت کشور اوکراین را دریافت می کند .
  • نوزاد متولد شده از افرادی که مقیم کشور اوکراین هستند اگر تابعیت کشور دیگری را نداشته باشند تابعیت اوکراین را دریافت نمایند .
  • نوزادی که از پدر و مادر خارجی در کشور اوکراین متولد شده باشد اگر نتواند هنگام تولد تابعیت پدر و مادر خود را دریافت نماید تابعیت کشور اوکراین به او داده می شود .
  • اگر پدر و مادر نوزادی یا یکی از والدین نوزاد پناهنده کشور اوکراین باشند و نوزاد نتواند تابعیت والدین خود را دریافت نماید شهروندی و تابعیت اوکراین به نوزاد داده می شود .
  • اگر نوزادی از پدر و مادری متولد شود که یکی از آن ها مقیم قانونی کشور اوکراین و یکی از آن ها خارجی باشد اگر نوزاد نتواند تابعیت پدر و مادر خود را دریافت کند ، شهروند اوکراین را دریافت می کند .
  • اگر نوزادی در کشور اوکراین متولد شود و پدر و مادر او نامشخص باشند نوزاد تابعیت کشور اوکراین را دریافت خواهد کرد .
  • فردی که تابعیت کشور اوکراین را از طریق تولد دریافت نماید ، از تاریخ تولد خود شهروند کشور اوکراین به حساب می آید .

 

دریافت تابعیت کشور اوکراین از طریق فرزند خواندگی

  • اگر کودکی که پدر و مادر نداشته باشد و خارجی یا بدون تابعیت باشد ، در صورتی که توسط یک زوج اوکراینی به فرزند خواندگی گرفته شود تابعیت کشور اوکراین را دریافت خواهد کرد .

 

دریافت تابعیت کشور اوکراین از طریق قیمومت

  • اگر اتباع اوکراینی یا اشخاصی که یکی از آن ها تابعیت اوکراین را دارد و شخص دیگری بدون تابعیت یا خارجی باشد ، یک کودک ( کودکی که پدر و مادر نداشته و صغیر باشد ) خارجی یا بدون تابعیت را به قیمومت بگیرند کودک از تاریخی که در سند قیمومت است شهروند کشور اوکراین محسوب خوهد شد .
  • اگر صغیری که خارجی یا بدون تابعیت است توسط اشخاصی که یکی از آن ها اوکراینی است و یکی دیگر خارجی مقیم اوکراین باشد در صورتی که صغیر تابعیت فرد خارجی را دریافت نکرده باشد از تاریخ سند قیمومت شهروند کشور اوکراین به حساب می آید .
  • صغیری که در یتیم خانه یا موسسه ای در اوکراین مقیم باشد ( در صورتی که خارجی یا بدون تابعیت باشد ) ، در صورتی که پدر و مادرش مرده باشند یا توانایی حمایت از نوزاد را نداشته باشند و یا نامشخص باشند و مرده اعلام شوند صغیر تابعیت کشور اوکراین را دریافت خواهد کرد .

 

لازم به ذکر است که در حال حاضر تابعیت مضاعف در کشور اوکراین وجود ندارد . بنابراین افرادی که تابعیت اوکراین را دریافت می کنند تا 2 سال زمان دارند که تابعیت قبلی خود را نفی نمایند .

 

تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس

تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس

امروزه تعداد زیادی از دانشجویان برای تحصیل در مقاطع مختلف از جمله مقطع کارشناسی ارشد کشور بلاروس را انتخاب می کنند . دانشجویان می توانند با تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس از کیفیت آموزشی و تحصیلی بالایی برخوردار شوند . علاوه بر آن هزینه ی تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس بسیار مناسب می شود . همچنین این امکان وجود دارد که دانشجویان به زبان انگلیسی به تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس بپردازند . در این مقاله تصمیم داریم شما را با تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس آشنا نماییم .

 

 

 

در هر سال حدود 6000 دانشجوی خارجی در کشور بلاروس مشغول به تحصیل می شوند . دانشگاه های کشور بلاروس برای دانشجویان خود رشته های مختلفی را ارائه می کند . هزینه ی تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس در هر سال بین 2000 تا 2500 دلار برای هر دانشجو می شود . شهریه ی تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس کتاب های درسی این مقطع را که توسط کتابخانه های هر دانشگاه ارائه می شوند ، شامل می شود .

 

بیشتر رشته ها در کشور بلاروس به زبان روسی یا بلاروسی تحصیل می شوند . اما تعدادی از دانشگاه ها هم هستند که به زبان انگلیسی تدریس می کنند . برای دانشجویانی  که به زبان بلاروسی یا روسی مسلط نیستند این امکان وجود دارد که به مدت 9 ماه قبل از شروع دوره ی تحصیل خود در دوره های آموزش زبان روسی یا بلاروسی شرکت کنند .

 

 

 

طول دوره ی تحصیل کارشناسی ارشد در بلاروس 2 سال می باشد . دانشگاه دولتی بلاروس 56 رشته را که شامل 250 زیر شاخه ی اصلی است در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می دهد .

 

مدارک لازم جهت دریافت دعوتنامه پذیرش کارشناسی ارشد در بلاروس به شرح زیر می باشد .

  • فرم درخواست
  • پاسپورت دانشجویی
  • ویزای تحصیلی
  • فتوکپی شناسنامه
  • گواهی پزشکی ( معتبر باشد )
  • مدارک معتبر زبان روسی
  • 10 قطعه عکس
  • گواهی آزمایش ایدز ( معتبر باشد )
  • مدرک کارشناسی داوطلب ( شامل تمام واحد های درسی )
  • ریزنمرات مقطع کارشناسی داوطلب
  • ترجمه تمام مدارک به زبان روسی

 

 

صفحه1 از7

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151