شرایط زندگی دانشجویی در اوکراین

شرایط زندگی دانشجویی در اوکراین

در این مقاله به بررسی شرایط زندگی دانشجویی در اوکراین خواهیم پرداخت .

 

 

 

شرایط زندگی دانشجویی در اوکراین واحد پول اوکراین

واحد پول کشور اوکراین ، کوپک و گریونا است . هر 100 کوپک برابر با 1 گریونا و هر 4/75 گریونا برابر با یک آمریکا می باشد .

 

برای اقامت اوکراین روش های زیادی وجود دارد که در مقاله اقامت اوکراین ارائه شده است .

 

شرایط زندگی دانشجویی در اوکراین هزینه اقامت دانشجویان در اوکراین

هزینه اجاره مسکن و خوابگاه در کشور اوکراین با توجه به شهر محل اقامت دانشجو متفاوت است . هزینه اجاره خوابگاه نسبت به هزینه مسکن پایین تر است . دانشجویان با توجه به شرایط خود می توانند در خوابگاه ها اقامت نمایند و یا برای خود یک آپارتمان اجاره نمایند . هزینه اقامت در کشور اوکراین برای دانشجویان بین 150 تا 600 دلار می شود .

 

هزینه تحصیل در کشور اوکراین

در کشور اوکراین دانشجویان معمولاً 2 دلار بابت تهیه یک کیلوگرم کاغذ معمولی باید پرداخت کنند ، هزینه مداد و سایر لوازم از کاغذ پایین تر است . بنابراین هزینه تهیه لوازم التحریر زیاد نمی شود .

دانشجویان می توانند با مراجعه به کتابخانه دانشگاه محل تحصیل خود از کتاب هایی که نیاز دارند استفاده نمایند . معمولا تمام کتاب های درسی مورد نیاز دانشجویان در کتابخانه ها موجود است .

 

هزینه تهیه غذا در کشور اوکراین

در دانشگاه های کشور اوکراین مواد غذایی با قیمت های مناسب برای دانشجویان ارائه می شود .

 

شما می توانید پس از مطالعه این مقاله ، مقاله تحصیل در اوکراین را مطالعه نمایید .

 

هزینه حمل و نقل دانشجویان در اوکراین

دانشجویان می توانند با پرداخت 5 دلار در هر ماه از دانشگاه خود از رمزگذار ها استفاده نمایند . با استفاده از رمزگذار ها هزینه حمل و نقل دانشجویان از قبیل قطار ، اتوبوس و ... توسط دانشگاه پرداخت خواهد شد .

 

هزینه مسافرت برای دانشجویان در کشور اوکراین

دانشجویانی که در کشور اوکراین تحصیل می کنند ، در صورتی که بخوهند می توانند از 40% تخفیف برای استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نمایند .

همچنین دانشجویانی که در کشور اوکراین تحصیل می کنند ، هنگامی که از دانشگاه مورد نظر پذیرش تحصیلی دریافت کنند یک کارت مسافرت بین المللی برای آن ها صادر خواهد شد .  با استفاده از کارت مسافرت بین المللی دانشجویان ،  از 30% تخفیف برای استفاده از پرواز ها بهره مند خواهند شد .

 

تحصیل در اوکراین یکی از روش های مهاجرت به اوکراین می باشد .

 

هزینه تحصیل در اوکراین

هزینه تحصیل به زبان روسی در کشور اوکراین بین 2000 تا 5000 دلار آمریکا می شود .

ویزای توریستی اوکراین

 

 

ویزای توریستی اوکراین

افرادی که قصد دارند به عنوان توریست برای بازدید و گردشگری به کشور اوکراین سفر نمایند ، باید ویزای توریستی اوکراین را تهیه نمایند . هنگامی که فرد برای تهیه ویزای توریستی اوکراین اقدام می کند تاریخی جهت مصاحبه به او اعلام می شود . فرد باید در تاریخ مشخص شده جهت انجام مصاحبه به سفارت اوکراین مراجعه نماید و مدارک مورد نیاز را ارائه دهد .

 

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله مهاجرت به اوکراین را مطالعه نمایید .

 

 

 

ویزای توریستی اوکراین انواع ویزای توریستی اوکراین

ویزای توریستی اوکراین دارای دو نوع می باشد که عبارتند از :

ویزای توریستی یک هفته ای اوکراین

ویزای توریستی دو هفته ای اوکراین

برای صدور ویزای توریستی اوکراین 15 روز زمان لازم است .

 

با تحصیل در کشور اوکراین شما می توانید اجازه اقامت در اوکراین را کسب نمایید .

 

ویزای توریستی اوکراین مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی اوکراین

مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی اوکراین عبارتند از :

  • گذرنامه متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه جهت دریافت ویزای توریستی اوکراین
  • عکس متقاضی جهت دریافت ویزای توریستی اوکراین ( 2 قطعه ، اندازه 4/3)
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به اوکرین جهت دریافت ویزای توریستی اوکراین
  • رزرو هتل یا مسافرخانه در اوکراین جهت دریافت ویزای توریستی اوکراین
  • پرینت حساب بانکی متقاضی به زبان انگلیسی با مبلغ 30 میلیون تومان جهت دریافت ویزای توریستی اوکراین
  • مدارکی مبنی بر پرداخت تعرفه کنسولی جهت دریافت ویزای توریستی اوکراین
  • چک ضمانت جهت دریافت ویزای توریستی اوکراین
  • تکمیل فرم درخواست دریافت ویزای توریستی اوکراین
  • بیمه نامه درمانی معتبر جهت دریافت ویزای توریستی اوکراین
  • مدارک مشخص کننده هدف متقاضی از سف و اقامت در اوکراین جهت دریافت ویزای توریستی اوکراین

افرادی که که نابالغ هستند برای دریافت ویزای توریستی باید از یکی از والدین خود رضایتنامه برای خروج فرد به تنهایی و یا خروج فرد بایکی از والدینش یا وکیل قانونی او ارائه نمایند .

 

برای دریافت ویزای کشور اوکراین روش های گوناگونی وجود دارد که یکی از آن ها تحصیل در اوکراین می باشد .

 

حقوق و مزایای کار اوکراین

حقوق و مزایای کار اوکراین

در این مقاله حقوق و مزایای کار در اوکراین بررسی می شود .

قرارداد های کاری در کشور اوکراین در سه نوع بلند و نامحدود ، بلند و ثابت ، توافق نامه خاص پروژه می باشند .

 

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله مهاجرت به اوکراین را مطالعه نمایید .

 

 

حقوق و مزایای کار در اوکراین - توافق کاری بلند و نامحدود

این نوع توافق ها دارای مدت زمان هستند که معمولاً به صورت شفاهی گفته می شود و بر اساس شغل مربوطه با توافق دو طرفین انجام می شود . در قرار داد باید تاریخ شروع کار کارمند و نام کارمند و موقعیت کارمند ذکر شود . به علاوه در این نوع قرارداد باید وظایف کارمند نوشته شود و توسط کارفرما و مدیر داخلی امضاء شود . در این نوع توافقات و قرارداد ها کارفرما باید ابتدا کارمند را به مدت 3 ماه به عنوان کارآموز استخدام نماید ، در صورتی که پس در طول این سه ماه کارمند با شرایط کار سازگار بود کارفرما می تواند برای نوشتن قرارداد با کارمند توافقات لازم را انجام دهد .

 

حقوق و مزایای کار در اوکراین - قوانین کار در کشور اوکراین

  • ساعت کاری در کشور اوکراین بیشتر از 40 ساعت در هر هفته می شود .
  • البته افرادی که دارای سن بین 16 تا 18 سال هستند به مدت 36 ساعت در هر هفته کار می کنند .
  • در کشور اوکراین کارمندان در صورت تمایل می توانند به مدت 120 ساعت در هر هفته اضافه کاری نمایند .
  • حقوق اضافه کاری در اوکراین برای هر ساعت کار ، دوبرابر ساعات معمولی باید توسط کارفرما حساب شود .

 

برای دریافت ویزای کشور اوکراین روش های گوناگونی وجود دارد که یکی از آن ها تحصیل در اوکراین می باشد .

 

حقوق و مزایای کار در اوکراین - شرایط مرخصی کارمندان در اوکراین

  • در کشور اوکراین 24 روز تعطیل رسمی است که کارمندان اجازه دارند از 10 روز از تعطیلات را کار کنند .
  • زنان کارمند که باردار هستند می توانند 70 روز قبل از تولد فرزند خود مرخصی بگیرند .
  • کارمندانی که کودکان زیر 3 سال دارند می توانند درخواست مرخصی بدهند .
  • دولت کشور اوکراین باید حقوق کارکنان خود را یک بار در ماه یا دو بار در ماه پرداخت نماید .

 

حقوق و مزایای کار در اوکراین - اشتغال اتباع خارجی در اوکراین

  • برای این که یک کارفرمای اوکراینی بتواند افراد خارجی را استخدام نماید ، باید مجوزی از اداره کار کشور اوکراین که توسط مرکز اشتغال صادر می شود دریافت نماید . این مجوز ثابت می کند که در کشور اوکراین هیچ شخصی تخصص لازم برای انجام آن کار را ندارد و کارفرما می تواند نیروی خارجی استخدام نماید .
  • اجازه کار برای اتباع خارجی در اوکراین ابتدا دارای اعتبار یک ساله است و در صورت تقاضای کارمند قابل افزایش می باشد .
  • مجوز کار برای اتباع خارجی در اوکراین معمولاً 30 روز بعد از درخواست کارفرما یا کارمند صادر خواهد شد .

 

با تحصیل در کشور اوکراین شما می توانید اجازه اقامت در اوکراین را کسب نمایید .

 

 

  مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اوکراین

  مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اوکراین

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اوکراین به شرح زیر می باشند .

  • فرم درخواست دریافت ویزای تحصیلی
  • اصل گذرنامه متقاضی
  • عکس متقاضی 3 قطعه
  • گواهی پزشکی متقاضی
  • نتایج آزمایشات ایدز متقاضی
  • گواهی های پایان دوره تحصیلات متوسطه یا پایان دوره تحصیلات عالی متقاضی

تمامی مدارک باید به زبان اوکراینی یا زبان روسی ترجمه شوند و توسط وزارت امور خارجه مهر قانونی در آن زده شود . میانگین زمان صدور ویزای تحصیلی اوکراین معمولاً بین 1 تا 15 روز می باشد .

 

 

  مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اوکراین تحصیل در اوکراین

کشور اوکراین یکی از کشور هایی است که هر ساله افراد زیادی برای تحصیل در این کشور اقدام می کنند . همچنین چون تحصیل در اوکراین یکی از روش های مهاجرت به این کشور است افرادی هم این راه را برای مهاجرت به این کشور انتخاب می کنند . بنابراین تعداد داوطلبان برای تحصیل در اوکراین زیاد می باشد . برای تحصیل در کشور اوکراین ابتدا داوطلبان اید به سایت دانشگاهی که می خواهند در آن تحصیل نمایند مراجعه نمایند و شرایط پذیرش برای آن دانشگاه را بررسی نمایند . سپس داوطلبان باید در زمانی که در سایت دانشگاه مشخص شده است مدارک لازم به همراه فرم درخواست پذیرش تحصیلی را برای دانشگاه ارسال نمایند . سپس در صورتی که دانشگاه دانشجو راتایید کرد و نامه پذیرش تحصیلی برای دنشجو ارسال کرد، دانشجو می تواند با ارائه مدارک لازم و همچنین نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه اوکراینی به سفارت اوکراین مراجعه نماید و برای دریافت ویزای تحصیلی اوکراین اقدام نماید .

 

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین دریافت مشاوره رایگان به  سایت آتیه آفرینان ایرانیان مراجعه نمایید و در زمینه مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی اوکراین و همچنین مسائلی در این زمینه از کارشناسان این سایت مشاوره و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید .

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151